Om os

Vi er en stor grøn spejdergruppe i Syd byen. Vi er omkring 125 medlemmer i øjeblikker, hvorfra de 70 er børn. I Bankager gruppe arbejder vi ud fra at give spejderne nogle gode oplevelser i trygge rammer. Oplevelserne skal udvikle spejderne til hele robuste mennesker og give dem noget positivt med i bagagen. 

For Bankager gruppen er det vigtigt, at spejderne oplever fællesskabet gennem spejdermetoden, gode oplevelser og rammer der møder den enkeltes behov. 

Vi ønsker en gensidig respekt og en god tone, både ledere imellem, men også mellem lederne, spejderne og forældrene. 

Vi vil ydermere styrke vores samarbejde med distriktet og korpset samt, Spejderne i Horsens og derigennem opnå en større samhørighed og forståelse for spejderverdenen udenfor Bankager gruppen. 

Vi vil tilstræbe, at flest mulige aktiviteter forgår ude i den fri natur, og at spejderarbejdet derigennem differentierer sig fra andre fritidsinteresser. Vi ønsker på denne måde at give spejderne nogle oplevelser, som de ikke kan få andre steder, og igennem spejderarbejdet at give spejderne en følelse af ansvar og selvstændighed. 

Enhedens møder og ture har det mål at udvikle børnene fysisk, socialt, intellektuelt, åndeligt og følelsesmæssigt. 

Vi hører til på et lille grønt område mellem Føtex, Bankagerskolen, Tenninsklubben og FC. Lige ud til stisystemet, så dit barn trygt kan cykle til os. 

FACILITETER

IMG_9084

Her holder vi til

Kontakt os

KFUM bankagerspejder i Horsens 

Spejderhytten
Ternevej 85
8700  Horsens

Kasserer
Bankagervej 198,
8700 Horsens

GRUPPELEDER 

SUSANNE SNUBBI MØLLER 
TLF: 60180998
EMAIL: SNUBBI@CIKORIEVEJ5.DK