Praktisk informationer

Bæverne

Enhedsleder: Heidi Kyhn 
Tlf: 28557113
Email: Heidi.kyhn.nielsen@gmail.com

Enhedsassistenter: Sara og Kristina 

Mødetider: Tirsdage fra kl. 17-18:00

For dig der går i 0 eller 1 klasse. Som bæver stifter man bekendtskab med mange spejderfærdigheder. Vi øver knob, besnøringer og hvad der kendetegner verdenshjørnerne. Andre dage undersøger vi livets finurligheder med forskellige eksperimenter, lærer er begå sig i trafikken inden der skal nogle km i benene eller besøger kirken på en ny spændende måde. Alle disse områder bygges der videre på jo ældre man bliver. Udfordringerne skal passe til børnene, og de lærer at klare sig selv med små opgaver man også kan bruge i andre sammenhænge. Vi bygger med rafter, laver bål og opdager naturen og lærer at passe på den.

En mødeaften vil altid starte og slutte ens med faste ritualer der er med til at sætte den fantasiramme som gør aktiviteterne til en sjov og lærerig leg. Vi tager også på små weekendture i området med 1-2 overnatninger, hvor vi både sover i hytte, telt eller shelters. Hos bæverne arbejder vi i familier hvor man som i sin egen familie passer på hinanden og hjælper hinanden.

Vi prøvet at være bævere, bygge dæmninger og iklæde os bævermaskerne for at kunne leve os helt ind i fantasirammen. Men vigtigst af alt man får venner for livet i den grønne spejderdragt.

Kontakt os

KFUM BANKAGERSPEJDER I HORSENS 

SPEJDERHYTTEN

TERNEVEJ 85 8700  HORSENS

KASSERER

BANKAGERVEJ 198,  8700 HORSENS

GRUPPELEDER 

SUSANNE SNUBBI MØLLER 

TLF: 60180998

EMAIL: SNUBBI@CIKORIEVEJ5.DK