Kandersteg3 Forside3 Forside2 Forside4 Kandersteg1
 
  [  Den rigtige måde at blive lykkelig på er at gøre andre mennesker lykkelige.  ]  
Info

Junior-troppen
Hvis du går i 4. - 5. klasse, kan du blive medlem af junior-troppen.

I junior-troppen arbejder vi bl.a. med "gamle" spejderfærdigheder (kort og kompas, knob, besnøringer osv.), men vores aktiviteter er meget alsidige. Vi prøver at give børnene nogle anderledes oplevelser. Hos os er der plads til alle, og vi tager den tid, der kræves for, at alle hele tiden kan være med. For os er det vigtigt, at børnene får en masse succes-oplevelser som spejder.
Vores største fokuspunkt er samarbejde. I spejderarbejde er det vigtigt at kunne samarbejde og at udnytte gruppens forskellige egenskaber. Ikke alle er lige gode til det hele, men det er netop her, børnene lærer hinanden at kende og lærer, hvordan de sammen tackler en opgave. Vi laver tit øvelser og lege, hvori samarbejde er en nødvendighed. Dette er en stor udfordring for alle junior-spejderne, men i sidste ende lærer de, at mange opgaver løses bedst i fællesskab.
Spejder er friluftsliv, og det inkluderer mad over bål, beskidte knæ og overnatninger udendørs. Junior-troppen deltager i gruppens sommerlejre, sejlweekender og selvfølgelig junior-troppens egne ture, hvor det kun er os, der er af sted.

Husk at se billeder fra vores mange aktiviteter, ture og lejre i vores fotogalleri.

Junior-troppen mødes onsdage kl. 19.00 -20.30.